woensdag, september 28, 2011

Zeiltochtje

Voor haar verjaardag had Cecilia een zeilboot geregeld. We trokken er zaterdag rond het middag uur op uit. Helaas was het die dag net geen mooi weer - de hele week ervoor was prachtig en warm en deze week is het ook alweer mooi. Desondanks was het lekker een paar uur op de baai te vertoeven.

Na afloop gingen we lunchen bij The Ramp, een van de weinige plekken in San Francisco waar ze een groot terras hebben. Het ligt aan de haven waar we aanlegden. Ik wilde er al lang eens naartoe... en ik zal er zeker nog eens terug gaan.

Lunch bij The Ramp


3 opmerkingen:

jAap zei

He gaaf C, maar het lijkt wel of jullie niks hoeven te doen op de boot. Was er weinig wind? Of moest die ouwe kapitein alles alleen doen? Hebben jullie op SF Bay gevaren; is dat net zoiets als het IJsselmeer?
In deze ouwe wijven-zomer zoals ze hier een warme herfst noemen hebben wij helaas niet kunnen zeilen vanwege motorpech - de ene na de andere onaangename ontdekking, maar alles komt in orde; en veel bijgeleerd op mijn ouwe dag - en intussen begint het hier lelijk te stormen en te gieten. Misschien komen we dit seizoen het water niet meer op. Liefst zou ik verhuizen naar de boot in een warm zeetje...

Marleen zei

Heee, Jane was erbij! Doe haar de groeten! Mijn blog is ook weer 'bij'!

Christel zei

Jaap, wij hoefden inderdaad niets te doen en we waren op de SF Bay. Ik geloof dat die iets groter is dan het IJsselmeer... Succes met je boor - ik hoop dat ie snel weer het water op kan!

Marleen, zal ik doen. :-)