donderdag, februari 12, 2009

Vriendelijk

Een tijd geleden is een van mijn collega's naar Houston In Texas verhuisd. Ze werkt nog steeds bij ons, maar de klant waarvoor ze werkt heeft een grote vestiging daar en wilde graag iemand van het PR team ter plekke. Voor haar kwam het mooi uit, want haar familie komt er vandaan en ze speelde al een tijdje met de gedachte om naar Texas te verhuizen, al was ze het liefste naar Austin gegaan.

Deze week was ze weer even bij ons op kantoor en we hadden vanochtend afgesproken om samen te ontbijten. Dat deden we in een typisch Amerikaans tentje, met een eindeloos lange ontbijt-menukaart en waar je de koffie steeds gratis bijgeschonken krijgt.

We hadden het over de verschillen tussen Texas en Californie. Een voor de hand liggende: de porties in restaurants zijn veel groter. Ze vertelde dat ze standaard groot genoeg zijn voor twee personenen dat het heel gebruikelijk is om een gerecht samen te delen.

Daarnaast zei ze dat weer meer zichtzelf is in de zin dat ze met willekeurige mensen op straat praatjes maakt. In Texas zijn de mensen supervriendelijk en is het leven een stuk relaxter. En ik vond het hier al zo relaxt!

Geen opmerkingen: