zondag, februari 01, 2009

Uitgaan

Het voordeel van uitgaan in San Francisco is dat alles al vroeg begint. Ik vind dat heerlijk - je kunt een geweldige avond hebben en rond middernacht weer thuis zijn. Zo had ik gisteren met Jeri afgesproken. Om zes uur gingen we eerst even sushi eten, niet bij onze favoriete Moki's maar een klein eettentje iets dichter bij huis. We wilden om zeven uur in El Rio zijn, een bar bij mij aan het einde van de straat - als je mijn blog vaker leest, weet je dat ik daar wel meer heenga. Daar speelden twee bandjes, waarvan zij een paar leden kende. We kwamen er ook verschillende vrienden en bekenden tegen. Da's het leuke aan een buurtkroeg.

Tegen tien uur was het voor Jeri tijd om naar huis te gaan en zette ze mij af bij Slim's. Jen had gevraagd of ik zin had daarheen te komen omdat ze er met een paar vriendinnen naar een concert van Amy Ray zou gaan. Ik was sowieso gegaan, want ik kan het goed vinden met Jen en vind het altijd leuk om haar te zien. Maar Amy Ray had ik ook niet willen missen. Ik heb haar al vaak zien optreden als een van de twee Indigo Girls, maar zag haar gisteren voor het eerst solo. Helemaal te gek.

2 opmerkingen:

sientje zei

klinkt gezellig
en wel een voordeel dat alles vroeg begint, zou hier ook wel mogen eigenlijk

Anoniem zei

In India is een party vaak nóg eerder afgelopen. Er wordt uitgebreid gegeten, maar daarna is de party ook voorbij en gaat iedereen naar huis. Dat is voor Nederlanders een beetje wennen. Maar bij trouwerijen blijven de bezoekers soms wel een paar dagen. Dag, Jaap