donderdag, november 01, 2012

Luxe

Omdat Napa zo leuk is, gingen we daar weer heen voor mijn verjaardag. Deze keer niet om wijn te proeven, maar voor een fietstocht, massage in een kuuroord en een heerlijk diner. Dat zijn ook dingen waar het wijngebied bekend om staat.

We reden in de ochtend naar Yountville, een van de leukste plaatsjes in Napa Valley. Daar huurden we fietsen een reden door de wijgaarden. Natuurlijk konden we het niet nalaten om toch even bij Silver Oak te stoppen om een paar van hun Cabernets te proeven.

Vervolgens naar Villagio voor een massage. Na afloop kregen we champagne en konden we nog van de sauna en jacuzzi genieten in dit superdeluxe kuuroord.

Alsof dat nog niet genoeg was, gingen we 's avonds uit eten bij Redd. Yountville is maar heel klein, maar het barst er van de goede restaurants. Redd, met een Michelin-ster, is er daar zeker een van.

En om het helemaal af te maken, bleven we overnachten in Bardesonno. Echt een geweldig hotel: de service is super en vriendelijk en de kamers zijn smaakvol ingericht met openhaard en jacuzzi. Echt de klapper op de vuurpijl.Silver Oak 

Geen opmerkingen: