dinsdag, november 13, 2012

Cazadero

Afgelopen weekend weer eens van de prachtige omgeving ten noorden van San Francisco genoten. Karen had er een huis gehuurd in Cazadero en een aantal vriendinnen uitgenodigd. Het was hoog gelegen, dus we hadden een prachtig uitzicht vanaf het grote balkon. 


De omgeveing was er prachtig enhet was het nog warm genoeg om in een T-shirt in de zon te zitten op het balkon. Heerlijk relaxt... en 's avonds kookten we samen, keken we een film en speelden we gezelschapsspellen. Zaterdag maakten we een lange wandeling door de wijk waar het huis stond, en verder was het vooral relaxen in en om het huis. Zondag reden we naar Armstrong Redwoods, dataan de rand van Guerneville ligt, waar we even stopten voor koffie. Het was een prachtige dag voor een hike.

2 opmerkingen:

Arend01 zei

Prachtige foto's weer! Die brievenbussen wekken mijn nieuwsgierigheid, is dat een zg. trailerpark? Lijkt me mooi wonen in de natuur.

Christel zei

Geen trailer park. Omdat de huizen ver uit elkaar staan, heeft iedereen zijn of haar brievenbus op een plek bij elkaar gezet om het makkelijk te maken voor de postbode.