dinsdag, juni 14, 2011

Het goede leven

Sorry als de blog wat saai wordt, maar afgelopen zondag was ik weer in Napa Valley. Het is ook zo dichtbij... Het was mooi weer en een vriendin, Ember, vroeg of ik zin had mee te gaan naar een concert van Edie Carey in de buurt van Calistoga.

We vertrokken om 11 uur en deden het rustig aan: sloegen af bij Yountville om even wijn te proeven bij Cliff Lede. Niet aan de bar met tientallen andere dagjesmensen, maar lekker in de tuin. We namen onze tijd voor vier heerlijke wijnen.

We deden er zo lang over dat we geen tijd hadden voor lunch in een restaurant. In plaats daarvan kochten we wat kaasjes, brood en andere snacks voor een picknick tijdens het concert.

Tegen half drie kwamen we bij de Branch House aan, waar het concert was. Het bleek een prive-huis van twee vrouwen te zijn, die duidelijk goed in de slappe was zitten. Het zelf was nog best bescheiden, maar het staat op een enorm stuk land met prachtig uitzicht op de bergen. Er was een prachtig zwembad en het concert vond plaats in het amphitheater. Een huis met een amphitheater zegt genoeg... niet? Kortom: een perfecte zondag.

Het proeflokaal van Cliff Lede

Uitzicht vanuit het proeflokaal


Uitzicht en zwembad van het Branch House

Het concert. Als je goed kijkt zie je rechts zitten; derde rij van onder.

Dit zagen we tijdens het concert

1 opmerking:

Anoniem zei

Dat ziet er echt geweldig uit! Soms heb ik het idee dat jouw leven één lange vakantie is! Je werkt natuurlijk heel hard, maar de weekends zijn super. En gelijk heb je! Binnenkort weer een Amsterdams weekend :-)))Ben blij dat ik je binnenkort weer zie!