vrijdag, juni 17, 2011

Dermatoloog

Voor mij is naar de dermatoloog gaan net zoiets als naar de tandarts gaan: elk halfjaar even op controle. Sinds ik bij Flipboard in dienst ben, heb ik een nieuwe ziektekostenverzekering, Blue Shield of California, en die dekt mijn dermatoloog niet. Tja, hier ben je van je werkgever afhankelijk voor je verzekeraar en van je verzekeraar voor de artsen die je kunt bezoeken.

Ik had overigens wel naar mijn oude arts kunnen gaan, maar doen moet ik 30 procent zelf bij betalen voor alle behandelingen en dat kan hier in Amerika aardig oplopen. Ik vond en nieuwe dermatoloog niet ver van kantoor. Wel zo handig. Heb ik meteen een soort van 'second opinion'.

1 opmerking:

jAap zei

Maandag 27 en dinsdag 28 wil ik gaan zeilen. Nu zie ik een waarschuwing voor zonkracht 8. Dacht eerst even dat het een onrustbarende windwaarschuwing was, maar nee. Je mag niet langer dan een half uur in de zon zitten! Het is twee jaar geleden dat de zon zo hard brandde.
De dermatologen zijn niet aan te slepen; de huidkankers schieten als paddestoelen uit de grond. Je hebt gelijk dat je je laat controleren. Doe ik ook regelmatig. Dag, Jaap