vrijdag, februari 25, 2011

William en Kate

William en Kate waren vandaag in Schotland op bezoek bij hun oude universiteit. Gisteren doopten ze een bootje in Wales, de eerste officile handeling van het paar. Je zou bijna denken dat Amerikanen liever niet onafhankelijk waren geworden van het Verenigd Koninkrijk, zodat de Britse koninklijke familie ook van hun was.


De aandacht die de media schonk aan de verloving van William en Kate was overweldigend... en niet alleen de roddelbladen, maar alle serieuze nieuwsmedia berichtten er uitgebreid over - van de plek waar plechtigheid plaatsvindt tot de ring. Elk detail kreeg zijn eigen nieuwssegment.

Sinds de aankondiging van de verloving, wordt elke ontwikkeling op de voet gevolgd. Het eerst publieke optreden van Kate als de verloofde van William, de keuze voor vervoermiddelen tijdens de bruiloft (men was hier teleurgesteld dat Kate in een auto naar de kerk komt, maar opgelucht dat ze wegrijden in een koets), de bekendmaking van de getuigen en de beslissing van het paar om de eerste tijd geen bediening in huis te hebben.

De Amerikaanse media zijn nu in afwachting van de ontwerper die Kate zal kiezen voor haar bruidsjurk.... en van de huwlijksdag zelf natuurlijk.

Geen opmerkingen: