maandag, september 27, 2010

Vertraging

Afgelopen vrijdag vlogen we naar Nashville voor de bruiloft van Megan en Shayna. We zouden om 9 uur met Frontier via Denver naar Nashville vliegen, maar toen we aankwamen op SFO bleek onze vlucht overboekt. De stewardes bij de check-in bali gaf ons nog hoop op stoelen bij de gate, maar de man daar kon niets voor ons dan ons op een andere vlucht boeken. Het duurde een tijdje voordat hij iets vond, want alle vluchten zaten vol. Afgelopen week vond Oracle Open World plaats, een jaarlijks congres voor iedereen die zaken doet met Oracle, waarvoor zelfs een aantal straten San Francisco worden afgezet.

We zouden nog voor de middag met US Airways vertrekken, maar toen we daar wilden inchecken, bleek die vlucht al met veertien sotelen overboekt en weren we teruggestuurd naar Frontier. Een andere steward was creatiever en vond een vlucht vanuit San Jose met American Airlines. Die was maar met een stoel overboekt en onze beste kans nog diezelfde dag in Nashville te komen.


We kregen voucher voor de shuttle naar San Jose en moesten daar nog een aantal uren wachten... maar toen zaten we dan ook in een vliegtuig en kwamen we via Dallas zeven uur later dan gepland in Nashville aan. Wat een dag!

2 opmerkingen:

Anoniem zei

Ben je overgegaan op een ander lettertype?
Pap

Christel zei

Het was iets dat automatische gebeurde en het duurde even voordat ik uitgevogeld had hoe ik het moest aanpassen. Dat is inmiddels gelukt, zoals je ziet.