zondag, februari 14, 2010

25 jaar

Wie mijn blog een beetje bijhoudt, weet dat ik regelmatig op stap ga met mensen die op een of andere manier met social media werken. Laats gingen we nog met een heeel stel wijnproeven. Het is een leuke groep mensen van alle leeftijden en met allerlei banen, van bloggers tot softwareprogrammeurs.

Afgelopen vrijdag werd een van de meer prominente bloggers 25. Hij had de hele bubs uitgenodigd om zijn verjaardag te vieren met een kroegentocht. Een vriendin van hem nodigde iedereen uit, want het is hier vrij normaal dat iemand anders een feestje voor je organiseerd. Zoals heel gebruikelijk hier, werd iedereen verzocht geen kado's te geven. Darentegen werden we aangemoedigd om de jarige job te trakteren.

Tegen negen uur zei het feestvarken tegen me dat iedereen 'shots' voor hem bestelde; dat hij de meeste niet had aangenomen, maar ze niet allemaal wilde weigeren. Hij bleek er al vijf achter de kiezen te hebben... dus tegen hal tien begon hij al aardig wankel op zijn benen te staan. Nog een uur later, lag hij bijna bewusteloos voorover gebogen op tafel. En de avond eindigde hij kotsend. Kortom: een typisch Amerikaanse verjaardag voor iemand die 25 wordt...

Foto genomen door Kenneth Yeung - www.thelettertwo.com

Geen opmerkingen: