vrijdag, november 20, 2009

Franse klant

Maandagochtend haalde ik om half negen een klant op bij zijn hotel in San Francisco - de CEO, Patrice Lamothe, van een Franse internet start-up, Pearltrees genaamd. Ik heb vier dagen met hem opgestrokken van 's ochtends vroeg to 's avonds laat.
De site is nog een alpha, een fase waarin nog veel ontwikkeld moet worden. Na de aplha komt de beta - ook dan moet er nog gesleuteld worden aan de softwarde maar alles draait dan stabieler.

Volgende maand begint de beta-fase en voor die tijd wilde de CEO kennismaken met mensen in San Francisco en Silicon Valley, want hier is immers het centrum voor dit soort technologie. We hadden meeting met bloggers, internet-ondernemers en consultants. Al snell bleek dat de mensen met wie we afspraken hadden onder de indruk waren.

In vier dagen hadden we 17 besprekingen en elke avond gingen we naar een tweetup, borrel of feest. Vandaag is de laatste dag van deze tour en heeft een collega het van me overgenomen, zodat ik tijd kan besteden Blame Sally. Het was een drukke maar enerverende week, met als hoogtepunt een interview met Robert Scoble, die laaiend enthousiast was.


Robert Scoble in gesprek met Patrice Lamothe, the CEO van Pearltrees

Een van Robert Scoble's tweets (bericht op Twitter). Als je de video wilt zien waar hij naar verwijst, klik dan hier.


Geen opmerkingen: