donderdag, februari 14, 2008

Valentijnsdag

Er lag een doosje met suikerhartjes op mijn bureau toen ik terug kwam van de lunch. Geen geheime aanbidder, maar gewoon een teamgenoot. Het is hier heel gebruikelijk om niet alleen je partner te verrassen, maar allerlei mensen in je omgeving en om wie je geeft op Valentijsdag een aardigheidje te geven. Heel wat collega's hadden ook bloemen op hun bureau staan; wel van partners gekregen. Cindy belde even met haar ouders voor Valentijn en op haar werk was een klein feestje.

Wij hadden zo'n feestje gisteren - goed bedacht want op Valentijsdag zelf willen de meesten op tijd naar huis. Het feestje bestond uit een wijn- en chocoladeproeverij en het beschilderen met suikergoed van koeken in de vorm van een hart.

Wij zijn vanavond uit eten geweest. In het restaurant lagen orchideeƫn en rozenblaadjes op de tafels en kregen we champagne met frambozen bij binnenkomst. Er was een vast vijf-gangenmenu waar we helemaal niet opgerekend hadden. Sinds we hier wonen, eten we vaak niet meer dan anderhalve gang, dus we zitten nu bomvol! Het was wel lekker.

Geen opmerkingen: