zondag, februari 03, 2008

Football

Voor het derde jaar gingen we naar Wild Side West om de Super Bowl te kijken, althans een deel ervan. De American Football-wedstrijd duurde bijna vier uur en wij zijn geen grote sportfans, dus we gingen om even de sfeer te snuiven. Ik ken de basisregels van het spel, maar moet eerlijk bekennen dat ik de wedstrijd nauwelijks kan volgen. Laat staan dat ik de tientallen spelers uit elkaar kan houden. Ik geloof dat de New England Patriots meer dan 80 spelers hebben; daarvan staan er steeds maar elf op het veld. Elke ploeg heeft een aanvalteam en een verdedigingsteam die elkaar steeds afwisselen.

Na een biertje en een hot dog (traditioneel Super Bowl eten) gingen we weer naar huis.

5 opmerkingen:

Anoniem zei

De superbowl werd hier op TV overstemd door Peter R de Vries die Joran vd Sloot in de val heeft gelokt. 7 miljoen kijkers! Maar nog steeds weten we niet wat er precies is gebeurd met Natalee Holloway. De uitzending is ook aan Amerika verkocht. Groeten, Jp

Christel zei

Het was hier op het nieuws dat de zaak weer geopend was omdat Joran bepaalde uitspraken op video gedaan zou hebben. Van Peter maken de meeste medie hier geen melding.

Christel zei

Ik heb te vroeg gesproken. Vandaag heb ik Peter R. meerdere keren op TV gezien.

Joep zei

En hij is nu onderweg naar jullie om o.a. bij larry King te komen.
Veel plezier (en die"R" staat gewoon voor Rudolf)

Christel zei

Wij kijken vaak naar Larry, dus we zien 'm vast voorbij komen. Ik heb de aflevering van Peter R. de Vries via internet gezein. Indrukwekkend hoor.