dinsdag, oktober 24, 2006

Bij Symantec

Vanochtend begon de dag weer vroeg vanwege een ontbijtbijeenkomst; toevallig weer in Mountain View. Deze keer georganiseerd door het Nederlands Consulaat en een groep Nederlandse organisaties. Cindy was ook uitgenodigd, omdat ze op dit moment een opdracht doet voor deze organisaties.

We waren bij Symantec, waar een Nederlander 'Senior Director of the Technology Scouting Group' is. Hans begon zijn praatje met te zeggen dat het voor een techneut eigenlijk te vroeg is om op kantoor te zijn. Volgens hem is er iets mis met techneuten die voor tienen op het werk verschijnen, behalve als ze er 'nog' zijn. Ik weet weer wat meer over de beveiliging van PC's en netwerken...

De Nederlandse ereconsul, een Amerikaan, trapte de bijeenkomst af. Hij was uit San Francisco komen rijden en zei dat de reistijd van San Francisco naar Silicon Valley voor hem een graadmeter is voor de waarde van zijn aandelen. Hoe drukker het is op de weg, hoe beter het gaat met de vele IT-bedrijven hier. Veel ervan zitten in kantoorgebouwen, net als dat van Symantec (op de foto), al weet ik niet hoeveel kantoren Symantec heeft. Dat zullen er al snel tientallen zijn.

Geen opmerkingen: