donderdag, juli 13, 2006

North Beach

Met Meg gingen we naar North Beach, ook wel bekend als Little Italy. Het barst er van de Italiaanse restaurants, allemaal even autenthiek. Na een heerlijke lunch hebben we een van de wandelingen uit onze gids gevolgd. De route bracht ons langs geweldige uitzichten en verborgen straatjes.

Op weg naar huis kwamen we langs een demonstratie, of eigenlijk twee demonstraties: aan de ene kant van de straat stonden mensen met Israelische en Amerikaanse vlaggen en aan de andere kant van de straat stonden mensen met Paletstijnse en vredesvlaggen. De politie stond ertussen om de boel onder controle te houden. Het zag er grimmig uit.

2 opmerkingen:

Anoniem zei

Hela Christel. Alles goed? Ik check je blog vaak even rond lunchtijd en ik krijg er altijd zo'n honger van :-) BBQ's, little Italy, en al die leuke restaurantjes die jullie overal beschrijven. Dat jullie niet tonnetje rond zijn ondertussen is een wonder. Groetjes, Nienke

Christel zei

Hi Nienke,
Het barst hier inderdaad van de leuke, en lekkere restaurants. Gelukkig vaak in Europese stijl, inclusief het formaat van de porties. Wij doen ons best om in vorm (letterlijk) te blijven door ook regelmatig te sporten. Het lukt tot nu toe aardig.

Christel