woensdag, september 05, 2012

Terug in Tahoe

Er zijn zoveel mooie plekken in Californie... alleen niet genoeg tijd om ze allemaal te bezoeken. Gelukkig was het afgelopen maandag Labor Day, en hadden we dus een lang weekend. De perfecte gelegenheid om weer eens naar Tahoe te gaan. Daar moet je minstens een keer per jaar naartoe. Tanya had daar een huis gehuurd en nodigden me en nog wat andere vriendinnen uit. 

We waren niet de enigen... op Facebook zag ik dat heel wat anderen ook in Tahoe zaten het afgelopen weekend. En het was ook duidelijk aan het verkeer te merken. De ene file na de andere. En op de terugweg op maandag, kwam daar iedereen bij die van Burning Man terug kwam. Daardoor deden we zes uur over de rit waar je normaal ruimt 3 uur voor nodig hebt. 

Desalniettemin was het de moeite waard. De natuur in Tahoe is prachtig en het weer is er nog lekker warm. We maakten we een hike in de bergen met prachige uitzichten en de volgende dag gingen we naar een strandje aan Lake Tahoe. Het huis waar we zaten was onderdeel van een complex met zwembad en jacuzzi en we zaten dicht bij het centrum van Truckee, waar we een avondje uit eten gingen. Ik ben weer opgeladen voor de komende weken.

 Tijdens onze hike moesten we even stoppen omdat er iemand na het verdraaien van een knie per helikopter naar beneden gehaald moest worden.
Zo'n groot meer blijft mooi...

Geen opmerkingen: