dinsdag, augustus 28, 2007

Fee manager

Cindy was al een tijdje bezig met een interne sollicitatie en gisteren heeft ze eindelijk te horen gekregen dat ze het geworden is. Er waren verschillende andere kandidaten voor de openstaande functie die allemaal netjes in behandeling moesten worden genomen. De National Park Service is immers een overheidsorgaan. Cindy bleek de beste papieren te hebben. Ze had een klein voordeel als ze gelijk met een andere zou eindigen: 'veteran's preference'. Omdat ze in militaire dienst was tijdens de eerste golfoorlog is ze een 'veteran' ook al is ze zelf nooit naar een oorlogsgebied gestuurd. Of ze er deze keer profijt van heeft gehad weten we niet; in ieder geval is ze nu fee manager.

Op weg naar huis ging ik even langs de supermarkt om een bosje bloemen op de te pikken, maar ze hadden er alleen lelijke planten met onogelijke gekleurde folies om de potten. Uiteindelijk vond ik toch nog een bosje bij een avondwinkel in de buurt. Om het te vieren zijn we om de hoek even sushi gaan eten.

3 opmerkingen:

Anoniem zei

Cindy
Proficiat met je nieuwe baan en wij hopen, dat je veel fee-en in het grote bos zult tegenkomen.

Ans en Wil

Christel zei

Om precies te zijn wordt ze fee en revenue manager. Dat betkent dat ze de entree-gelden en inkomsten gaat managen.

Anoniem zei

Zo dom ben ik nu ook weer niet omdat niet te begrijpen. Ik heb alleen een woordspeling willen maken en een fee maakt iemand blij en gelukkig.

Pap