donderdag, december 13, 2012

Verhuisd

Flipboard heeft een nieuwe kantoor. Deze week zijn we verhuisd, geheel in Flipboard-stijl: geruisloos. Maandag kwamen we op kantoor en alles was al in het nieuwe pand. Medewerkers hoefden niets te doen. Het nieuwe pand is op een minuutje lopen van het oude kantoor, net om de hoek. Het is de in de afgelopen weken totaal in Flipboard-stijl verbouwd en ingericht. Her en der moeten nog wel wat kleine dingetjes afgewerkt worden, maar het voelt goed om met z'n allen in een grotere ruimte te zitten. Hier wat indrukken:

De nieuwe ingang. We mochten het pand niet schilderen, want het is een monument. Dit pand is van 1925 en dat is hier al relatief oud. Het was oorspronkelijk een grote bakkerij.

 Een zitje voor bezoekers.

 Een vergaderruimte bij de ingang en wat extra werkplekken. Je hoeft bij Flipboard niet de hele dag achter je eigen bureau te zitten. Je kunt overal werken want iedereen heeft een laptop met Wi-Fi.

 Gezien vanaf de voordeur

 Een van de vergaderplekken die niet in een afgesloten ruimte is. Typisch Flipboard. (Of je kunt hier even gaan werken, of je lunch eten.)

En er is meteen al een presentatie

Waar de laptop staat zit ik

2 opmerkingen:

Anoniem zei

Gaaf.
Ook bij ons zijn er monumenten uit die tijd. Denk aan de onovertroffen periode van De Stijl met Rietveld onder andere.
Volgnes mij is die periode nog steeds er eentje van de meeste artistiek doorbraken.
Grtjs Jaap

Ronald ter Voert zei

Hi,

Nice.

Inderdaad geruisloos...

En complimenten voor je blog. Leuk om te lezen.

gr., Ronald (Emerce)