maandag, december 10, 2012

Schaatsen

Als je in San Francisco in de kerststemming wilt komen, kunt je het beste 'downtown' gaan, naar het centrum van de stad. Daar zijn de winkels (en palmbomen) versierd met lichtjes, linten en dennentakken, er staat een grote kunstkerstboom en je kunt er zelfs schaatsen.

Ondanks dat het vrijwel nooit vriest in San Francisco zijn er een paar ijsbanen in de winter. Een daarvan is op Union Square in het hart van downtown. We gingen er gisteravond met een hele groep naartoe; voor de meesten was het de eerste keer.

We hadden gereserveerd voor het tijdblok van 8 uur tot half tien en aan ruim een uur hadden we meer dan genoeg ijspret. De ijsbaan was bomvol en het ijs was zacht maar ik het was desondanks leuk om weer eens op de schaatsen te staan.

Naast de kerstboom ook een Menora, want het is immers ook Chanukah

Bij de ijsbaan stond ook een brievenbus voor post voor Santa Claus

Schaatsen onderbinden

En daar gaan Ember en Nicole


De hele groep


Nog even poseren op het ijs...

5 opmerkingen:

Anoniem zei

Het was al weer 10 december. Heb je het opgegeven om de blog te vullen? Ben je zo geacclimatiseerd, dat je niet meer met Nederlandse ogen naar de VS kunt kijken?
Come on! Er moeten dingen zijn die je verrassen!
:-)
Grtz Jaap

Christel zei

Er is nog genoeg wat me verrast en opvalt. Het is meer een kwestie van gebrek aan tijd, maar ik ben mijn best aan het doen om de blog bij te werken...

Anoniem zei

Jaap

Ook mis haar blog. Facebook kan niet aan haar blog tippen.
We wachten beiden in de Blaak af.

Willem / pap

Anoniem zei

Alles wat Willem zegt

Anoniem zei

Joep