donderdag, februari 23, 2012

San Diego

Afgelopen maandag was het President's Day. Door ook de vrijdag ervoor vrij te nemen, had ik vier dagen voor een tripje. Samen met Ember vloog ik donderdagavond naar San Diego, helemaal in het zuiden van Californie.

Ik was er jaren geleden al eens geweest, maar er was nog volop te ontdekken. Zo gingen naar Coronado Island, waar we Hotel Del bezochten, het schiereiland that voor de kust ligt, we bezochten verschillende musea in Balboa Park en brachten een dagje door in La Jolla, een kustplaatsje ten noorden van de stad.

Een vriendin van Ember woont in San Diego en zij nam on 's avonds me uit eten en dansen. Ze introduceerde ons aan andere vrienden en zo gingen we zaterdagavond met een hele groep uit eten voordat we naar iemands huis gingen voor een feestje. Ja, zo gaat dat in Amerika... heel gemakkelijk vrienden maken. Zondag nam ze ons mee naar een tentje met live muziek.

Zo was de reis een leuke combinatie van toeristische dignen en dagelijks leven in zuidelijk California. En we kwamen op plekken die we zonder een lokale gids nooit gevonden hadden. Kijk maar:


2 opmerkingen:

Anoniem zei

Er zit een spelfout in toeristisch. Leuk verhaal verder!

Christel zei

Aangepast :-)