dinsdag, oktober 11, 2011

Branch House

Nauwelijks thuis, vertrok ik vrijdagavond alweer. Om zes uur pikte ik Nicole op en reden we samen  over de Golden Gate brug richting Napa Valley, naar een huis net ten zuiden van Calistoga. Daar waren Ember en Christine die middag al aangekomen. Het weekend stond in het teken van wat ze hier 'R&R' noemen... 'rest and relaxation'. En daar konden we geen betere omgeving voor hebben dan Branch House, waar ik in juni ook al eens was voor een concert.

Deze keer hadden we het hele landgoed voor onszelf.... het zwembad, de tennisbaan, de hot tub en het prachtige uitzicht. (Voor het eerst in minstens acht jaar weer eens getennist!) En het weer speelde ook nog mee. 's Middags even het dorp in en avonds heerlijk gekookt met een lekker wijntje erbij.

Zondagmiddag vertrokken we weer, maar we gingen nog niet naar huis. We reden een halfuurtje naar het westen; naar Guerneville. Daar had Crista, de eigenaar van Boon Hotel en inmiddels ook een vriendin, een muziek- en wijnfestival georganiseerd. Je kon Pinots, Chardonnays en Cabarnets van lokale wijnboeren gratis proeven onder het genot van singer-songwriters als Heather Combs, Natalia Zukerman en Raining Jane.


Waarschijnlijk een van de mooiste plekjes in de Bay Area.

Lekker van de zon genieten
 Christine, Nicole en Ember
 De hot tub

Even het dorp in voor een hapje en Prosecco bij de Calistoga Inn
Daar speelde we een potje 'horse shoe'. Je probeert een hoefijzer om een stalen paal te gooien. Dat is moeilijker dan het lijkt...


Uitzicht vanuit het keukenraam op zondagochtend

Het zwembad van Boon Hotel
Een van de wijnboeren
Muziek onder de Redwoods

Geen opmerkingen: