tag:blogger.com,1999:blog-18790827.post2690962341056141465..comments2023-09-29T02:52:02.422-07:00Comments on Amerika door mijn ogen: Sous-videChristelhttp://www.blogger.com/profile/01006309666919844804noreply@blogger.comBlogger2125tag:blogger.com,1999:blog-18790827.post-35493423158565222222011-03-22T10:17:59.400-07:002011-03-22T10:17:59.400-07:00Het vlees was super mals. Blijkbaar is er niet mee...Het vlees was super mals. Blijkbaar is er niet meer warmte nodig om vlees te garen.Christelhttps://www.blogger.com/profile/01006309666919844804noreply@blogger.comtag:blogger.com,1999:blog-18790827.post-5465538383733876732011-03-21T15:25:43.283-07:002011-03-21T15:25:43.283-07:00Wordt dat vlees niet erg adellijk bij 52 graden? H...Wordt dat vlees niet erg adellijk bij 52 graden? Hoefden jullie daarna niet naar de dokter?jAaphttps://www.blogger.com/profile/13198845465663574483noreply@blogger.com